Myk Yoga

Myk Yoga er en rolig time som kombinerer skånsomme yogabevegelser med meditasjon, puste- og avspenningsøvelser. Du trenger ingen forkunnskaper i yoga for å kunne delta.

Dette er en rolig time som kombinerer skånsomme yogabevegelser med meditasjon, puste- og avspenningsøvelser. Yogabevegelsene vil ha spesielt fokus på å styrke og løse opp spenninger i hofter, rygg, nakke og skuldre.

I timene jobber vi også med pusten, sansene og observasjon av «her og nå», noe som fremmer tilstedeværelse i kroppen og nuet. Underveis i prosessen blir vi bedre kjent med kroppen, egne grenser og mønstre som man har tilegnet seg. Pusten er et fantastisk verktøy som vi alltid har tilgjengelig.

Det meste av tiden er vi ikke bevisst på hvordan vi puster, det skjer automatisk. Uheldige pustemønstre kan over tid bidra til spenninger og vondter i hverdagen. Gjennom bevissthet om hvordan pusten fungerer og ved regelmessig bruk av enkle teknikker kan pusten isteden bli et verktøy for å forbedre egen helse.

Kurskalender

Type kursOppstartKlokkeslettAntall gangerPris
Dynamisk Yoga videregåendeOnsdag 4. sept.Kl 18:00 - 19:3013 gangerKr 2160,-
Myk YogaOnsdag 4. sept.Kl 19:45 - 21:0013 ganger Kr 2160,-
Dynamisk Yoga grunnkursTorsdag 5. sept.Kl 18:15 - 19:4513 gangerKr 2160,-


Jeg gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding. Det er mulig å ta igjen tapte timer på andre kurs innenfor kursperioden. Det er også mulig å kjøpe klippekort for kr 1950,-. Da får du 10 klipp. Et klippekort kan brukes på alle timene, men må brukes innenfor kursperioden. Dropp inn koster kr 220,-.

Det er ikke timer i uke 41 (9.-10.oktober).

For alle yogatimene gjelder at stillingene kan modifiseres og tilpasses den enkelte. Gi derfor beskjed til lærer dersom du f.eks har skader som må tas hensyn til. Gi også beskjed dersom du oppdager at du er gravid da det er enkelte stillinger som skal unngås under graviditet, særlig de tre første månedene.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål:)

 Påmelding


Andre kurs