Dynamisk Yoga Grunnkurs

Dynamisk Yoga er en aktiv form for yoga, der du kan forvente å bli både varm og svett. Du trenger ingen forkunnskaper for å kunne delta.

Øvelsene

De fysiske øvelsene fokuserer på bevegelse, styrke i beina og kjernemuskulaturen og balanse, men vi øver også opp tilstedeværelse og konsentrasjon gjennom blant annet bevisst bruk av pusten, blikkfokus og oppmerksomhet på kraftsentre i kroppen.

Du får en grundig innføring i de ulike stillingene (asanas) og lærer å bruke pusten på en mest mulig hensiktsmessig måte. Hele tiden med en respektfull holdning til kroppens behov og begrensninger.

Timen avsluttes alltid med avspenning.

Kurskalender

Type kursOppstartKlokkeslettAntall gangerPris
Dynamisk Yoga videregåendeOnsdag 4. sept.Kl 18:00 - 19:3013 gangerKr 2160,-
Myk YogaOnsdag 4. sept.Kl 19:45 - 21:0013 ganger Kr 2160,-
Dynamisk Yoga grunnkursTorsdag 5. sept.Kl 18:15 - 19:4513 gangerKr 2160,-


Jeg gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding. Det er mulig å ta igjen tapte timer på andre kurs innenfor kursperioden. Det er også mulig å kjøpe klippekort for kr 1950,-. Da får du 10 klipp. Et klippekort kan brukes på alle timene, men må brukes innenfor kursperioden. Dropp inn koster kr 220,-.

Det er ikke timer i uke 41 (9.-10.oktober).

For alle yogatimene gjelder at stillingene kan modifiseres og tilpasses den enkelte. Gi derfor beskjed til lærer dersom du f.eks har skader som må tas hensyn til. Gi også beskjed dersom du oppdager at du er gravid da det er enkelte stillinger som skal unngås under graviditet, særlig de tre første månedene.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål:)

 Påmelding


Andre kurs