Dynamisk Yoga Grunnkurs

Kurset krever ingen forkunnskaper, men det er en fordel om du liker å være i bevegelse og kanskje bli litt svett.

Dynamisk Yoga Grunnkurs

Kurset krever ingen forkunnskaper, men det er en fordel om du liker å være i bevegelse og kanskje bli litt svett.

Øvelsene

De fysiske øvelsene fokuserer på bevegelse, styrke i beina, bruk av kjernemuskulatur og balanse, men vi øver også opp tilstedeværelse og konsentrasjon gjennom blant annet bevisst bruk av pusten, blikkfokus og oppmerksomhet på kraftsentre i kroppen.

Du får en grundig innføring i ulike grunnleggende stillinger (asanas) og sekvenser som solhilsen og krigerstillinger. Etterhvert danner disse utgangspunkt for ulike kombinasjoner og flytsekvenser. Vi bruker tid på å lære ujjayi-pust. Det legges vekt på koordinasjon av pust og bevegelse.

Det fokuseres på en respektfull holdning til kroppens behov og begrensninger. Det gis derfor forslag til alternativ utførelse av stillinger underveis. Timen innledes med rolige, mykgjørende øvelser og avsluttes alltid med avspenning.

Oppstart 16.januar 2020.

Kurskalender

Type kursOppstartKlokkeslettAntall gangerPris
Dynamisk Yoga videregåendeOnsdag 15. jan.Kl 18:00 - 19:3014 gangerKr 2330,-
Yoga for rygg og kjerneOnsdag 15. jan.Kl 19:45 - 21:007 gangerKr 1265,-
Dynamisk Yoga grunnkursTorsdag 16. jan.Kl 18:15 - 19:4514 gangerKr 2330,-
Myk YogaOnsdag 11. marsKl 19:45 - 21:007 ganger Kr 1165,-


Jeg gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding. Det er mulig å ta igjen tapte timer på andre kurs innenfor kursperioden. Det er også mulig å kjøpe klippekort for kr 1950,-. Da får du 10 klipp. Et klippekort kan brukes på alle timene, men må brukes innenfor kursperioden. Dropp inn koster kr 220,-. Det er ikke timer i skolens ferier.

For alle yogatimene gjelder at stillingene kan modifiseres og tilpasses den enkelte. Gi derfor beskjed til lærer dersom du f.eks har skader som må tas hensyn til. Gi også beskjed dersom du oppdager at du er gravid da det er enkelte stillinger som skal unngås under graviditet, særlig de tre første månedene.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål:)

 Påmelding


Andre kurs