Mindful Yoga Fauske går Live

 In Uncategorized

På grunn av Korona-viruset går nå alle yogatimene via Live sending i Facebook-gruppen “Mindful Yoga Fauske”. I denne gruppa sendes de faste yogatimene Myk Yoga, Dynamisk Yoga Grunnkurs og Dynamisk Yoga videregående. Timene sendes til de faste tidspunktene, men blir liggende lagret i gruppa slik at du kan bruke dem når du måtte ønske. Alle dere som er i gruppa har tilgang på alt av materiell. I tillegg legger jeg også ut annet materiale der. Du som allerede går på kurs hos meg nå har fri tilgang til gruppa. Bare be om å få bli lagt til dersom du ikke allerede ligger der.

Hvis du ikke går på kurs hos meg nå i vinter kan du likevel få tilgang til 3 faste klasser i uka samt det ekstra materialet via dropp inn. Da betaler du 165,- for en uke av gangen og kan fritt benytte deg av alt som ligger i gruppa i én uke.

Gjør i så fall følgende; Gå inn i vipps, søk opp 506276 (Mindful Yoga Fauske) og betal. Gå inn i Facebook, søk opp gruppen “Mindful Yoga Fauske” og be om å få bli medlem, så godkjenner jeg deg.

Tidspunkter for Live sending:

Onsdag kl.18: Dynamisk Yoga videregående

Onsdag kl.19.45: Myk Yoga

Torsdag kl.18.15: Dynamisk Yoga grunnkurs

Recent Posts