Myk Yoga

Dette er en rolig time som kombinerer skånsomme yogabevegelser med meditasjon, puste- og avspenningsøvelser.

Myk Yoga

Dette er en rolig time som kombinerer skånsomme yogabevegelser med meditasjon, puste- og avspenningsøvelser.

Yogabevegelsene vil ha spesielt fokus på å styrke og løse opp spenninger i hofter, rygg, nakke og skuldre. I timene jobber vi også med pusten, sansene og observasjon av «her og nå», noe som fremmer tilstedeværelse i kroppen og nuet. Underveis i prosessen blir vi bedre kjent med kroppen, egne grenser og mønstre som man har tilegnet seg.

Pusten er et fantastisk verktøy som vi alltid har tilgjengelig. Det meste av tiden er vi ikke bevisst på hvordan vi puster, det skjer automatisk. Uheldige pustemønstre kan over tid bidra til spenninger og vondter i hverdagen.

Gjennom bevissthet om hvordan pusten fungerer og ved regelmessig bruk av enkle teknikker kan pusten isteden bli et verktøy for å forbedre egen helse. Timen avsluttes alltid med en lengre avspenning.

Oppstart 11.mars våren 2020.

Kurskalender

Type kursOppstartKlokkeslettAntall gangerPris
Dynamisk Yoga videregåendeOnsdag 15. jan.Kl 18:00 - 19:3014 gangerKr 2330,-
Yoga for rygg og kjerneOnsdag 15. jan.Kl 19:45 - 21:007 gangerKr 1265,-
Dynamisk Yoga grunnkursTorsdag 16. jan.Kl 18:15 - 19:4514 gangerKr 2330,-
Myk YogaOnsdag 11. marsKl 19:45 - 21:007 ganger Kr 1165,-


Jeg gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding. Det er mulig å ta igjen tapte timer på andre kurs innenfor kursperioden. Det er også mulig å kjøpe klippekort for kr 1950,-. Da får du 10 klipp. Et klippekort kan brukes på alle timene, men må brukes innenfor kursperioden. Dropp inn koster kr 220,-. Det er ikke timer i skolens ferier.

For alle yogatimene gjelder at stillingene kan modifiseres og tilpasses den enkelte. Gi derfor beskjed til lærer dersom du f.eks har skader som må tas hensyn til. Gi også beskjed dersom du oppdager at du er gravid da det er enkelte stillinger som skal unngås under graviditet, særlig de tre første månedene.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål:)

 Påmelding


Andre kurs