Pust med Ragnhild

 In Kurs, Nyheter
Kjenner du på muskelsmerter, tankekaos, stress?
Problemer med å sove?
Kanskje du kjenner på uforklarlige smerter, du er mye sliten og irritert, sover dårlig om natta? Skulle gjerne trent mer og tatt bedre vare på deg selv, men det er liksom aldri nok timer i døgnet?
Gi deg selv jevnlige pustepauser gjennom rolige og myke yoga sekvenser, mer aktiv og styrkende yoga, rene pusteøvelser, avspenning og meditasjon hvor du kan lade batteriene dine😊❤️.
Ta vare på deg selv gjennom å styrke kjernemuskulaturen og bli sterkere i kroppen i en mer aktiv yoga med pust, bevegelighet og styrke. Eller gjør Myk Yoga, med myk og skånsom pust og bevegelse for å løse opp i spent muskulatur og bringe bevegelse til områder av kroppen der det er blitt stivt og stramt😊☘️.
Og ikke minst; Finn tilbake til pustemønsteret du hadde da du ble født og som barn, hvor du pustet med mellomgulvet og ga cellene dine i kroppen optimalt med næring😊☘️. Ikke som i dag, hvor du kanskje puster høyt oppe i brystet, noe som bare forsterker stress og uro i kropp og sinn og gjør at nakke- og skuldersmertene og hodepinen aldri er langt unna.
Traff dette noe i deg? Bli med på online yoga med meg😀.
Les mer her.
Recent Posts