Yoga for TV-aksjonen

 In Nyheter

I år kan jeg ikke gå rundt med bøsse for tv-aksjonen slik som jeg har gjort flere ganger før. Den fysiske bøssebæringen er byttet ut med digital bøssebæring og de digitale bøssene er åpne frem til 1.november.

Lørdag 24.oktober kan du derfor bli med på yoga hvor inntekten utelukkende går til årets tv-aksjon; «Et hav av muligheter». Pengene som blir samlet inn går uavkortet til TV-aksjonen og blir utbetalt direkte til TV-aksjonen sin konto.  

Sted: Gymsalen på Finneid skole. 

Det blir to klasser:

Dynamisk Yoga: kl.11-12.30.

Myk Yoga: kl.13.00-14.15.

Om yogaen: 

Dynamisk Yoga er en noe fysisk krevende yogaform. Til denne timen er det en fordel at du liker å være i bevegelse og kanskje bli litt svett. Det forventes at du har noe forkunnskaper i dynamiske yogaformer. De fysiske øvelsene fokuserer på bevegelse, styrke i beina, bruk av kjernemuskulatur og balanse. Timen innledes med rolige, mykgjørende øvelser og avsluttes med avspenning. Timen i Dynamisk Yoga koster 165,-, 

Myk Yoga er en rolig time som kombinerer skånsomme yogabevegelser med pust- og avspenningsøvelser. Timen vil ha et særlig fokus på å mykgjøre og løse opp spenninger i rygg, nakke og skuldre. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta. Timen i Myk Yoga koster 150,.

Til begge timene: Ha med egen matte og gjerne et pledd til avspenningen på slutten av timen. Det er også mulighet for å låne matte. Si i såfall fra på forhånd dersom du trenger å låne matte. 

Påmelding via post@yogafauske.no.

Varmt velkommen!

Hva går pengene til i år?

Årets TV-aksjon skal bekjempe plast i havet gjennom å etablere og forbedre eksisterende avfallssystemer for mer enn 900 000 mennesker. TV-aksjonsmidlene er øremerket tiltak i Indonesia, Vietnam, Filippinene og Thailand. Les mer her: https://spleis.no/126222

 

 

 

Recent Posts